XS2Mind bestaat 15 jaar! Aanbieding: DNA-profiel en meer.

Dit jaar bestaat XS2Mind 15 jaar. Daarom wil ik iets leuks en nuttigs doen. Voor jou en mij! Ik heb een aanbieding voor een DNA -profiel. Deze aanbieding van een DNA-profiel is erg ruim. Lees verder!

Dit betekent dat ik er een heel concept aan vast wil plakken. Met BrainIndex, bewegingsadvies, voedingsadvies, oefeningen, een neurofeeback sessie of een Guasha sessie. En dit allemaal op maat. Op jou persoon toegespitst.

Een bladzijde uit mijn eigen DNA-profiel. Het deel in het wit is een algemene uitleg. Het deel in het kleine blauwe vlakje zijn de betrokken genen die getest zijn. Het grote blauwe vlak is mijn persoonlijk situatie met het persoonlijke advies

Geïnteresseerd? Lees dan vooral verder. De afbeelding hierboven is uit mijn eigen DNA-profiel. Ik heb een hele vroege versie met misschien nog wel een verbeterpunt hier en daar. Maar dat is in jouw versie allemaal op en top geregeld. Deze maak ik via Genecoach Op die site kun je meer informatie vinden. Ik wil nu alvast kwijt dat het niet gaat om genen die zogenaamd een bepaalde ziektes voorspellen. Dat worden selffulfilling prophecies. Het gaat mij erom dat jij weet hoe je jouw blauwdruk in elkaar zit, zodat je jezelf optimaal kunt laten functioneren. Daarom komt daar een een consult bij “connecting the dots”. Een uitleg hoe die genen samenwerken en wat dit voor jouw betekent.

Wat komt daaruit?

Zoals gezegd komt daar een voedingsadvies op maat uit. En ook een bewegingsadvies. Maar ik doe meer. We maken een zogenaamde BrainIndex. Die wordt normaal ook gemaakt bij de premium versie. Dit doe ik dan om te kijken wat de huidige stand van zaken is. Waar de accenten liggen tot verbetering. Hieronder vind je een afbeelding.

Mijn laatste BreinIndex. Hieruit haal ik normaal het suppletie advies.

Daar volgt een suppletie advies uit zoals ook in het premium pakket beschreven is. Maar dan net even uitgebreider 😉 Op de suppletie krijg je een aantrekkelijke korting over de adviesprijs.

Is dat alles?

Maar XS2Mind doet meer dan DNA-profielen maken. Mijn belangrijkste werk is nog steeds neurofeedback. Daarom doen we samen een neurofeeback sessie. En de gegevens die uit die sessie komen spreken we nog even kort samen door.

We kunnen in plaats daarvan ook een Guasha sessie doen op de rug. Ook daar komen extra gegevens uit, die we daarna kort doorspreken.

Mochten er acute klachten zijn dan kunnen we de tijd ook besteden aan een EFT sessie. Of een korte EFT instructie.

Ben je nog steeds nieuwsgierig naar deze aanbieding DNA-profiel? Dan nu de prijs. €500 (incl BTW). Normaal is dit €649 of meer. Voor de uitleg en de sessie trek ik twee uren uit. Daar is een voorwaarde aan verbonden, oh jee, nu komt het. Ik heb minstens 10 mensen nodig. Als er meer dan 10 mensen meedoen geldt dat de eerste 10 tellen. De teller staat op 12 en 2 serieus geïnteresseerden. De aanbieding loopt tot 31 augustus. In verband met logistiek wil ik het echter vóór 15 augustus weten. Maak aub gebruik va de contact pagina.

Dat zit er in voor jou. En voor mij?

Helemaal in het begin zeg ik dat er voor ons beiden iets in deze aanbieding zit. Je weet nu wat er voor jou inzit. Ik wil open en eerlijk zijn over wat er voor mij inzit. Sinds enige tijd maak ik deel uit van een collectief. Ik kan daar op dit moment nog niet teveel over zeggen, behalve dat we dergelijke concepten aan gaan bieden. Ik wil door deze aanbieding leren om de informatie zo correct en zo bondig mogelijk aan te bieden. Effectief communiceren. Daarom wordt van de twee uren die we hebben slechts anderhalf uur aan uitleg besteed. De eerder genoemde sessies (guasha, neurofeeback, etc) duren dan een half uur.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid, Leven, Voeding. Bookmark de permalink.