Behandeling

XS2Mind gebruikt, naast neurofeedback een breed scala aan behandelvormen. In overleg met u maak ik een mix die optimaal aan uw persoon en op uw klacht zijn afgestemd. Een behandelplan op maat voor een optimaal resultaat.

Daarnaast voeren we samen gesprekken. Vaak willen mensen weten waarom ze in een moeilijke omstandigheid zijn gekomen. Als buitenstaander met de nodige levenservaring en een spirituele helikopterview, kan ik dat vaak eenvoudiger zien als iemand die sterk betrokken is met die situatie.

Voor de neurofeedback training kan beginnen gaan we een meting verrichten. XS2Mind heeft een aantal mogelijkheden voor het doen van een meting. Hieronder ziet u enkele afbeeldingen van een meting. De eerste is wat een Mini-Q genoemd wordt. Een eenvoudige meting die in de meeste gevallen voldoende aanknopingspunten biedt om met de training te beginnen. De tweede afbeelding is van een 19-kanaals meting. Ik gebruik deze in ieder geval altijd bij niet aangeboren hersenletsel, of fysiek hersentrauma.

Mini Q-EEG van iemand met trauma en uitputting.

19 kanaals EEG gegevens in frequentie en spectrum maps.